Just a project...
Führer projektu
spytaj sie na forum tibia.pl
Śmieszne. Ja granie w WoWa utrzymuję w tajemnicy. A właśnie, zainwestuj lepiej w WoWa. Lepiej na tym wyjdziesz, zaręczam ci...
@Up:
WoW jest drogi!!!
No cóż, z pewnością nie bardziej niż OTS'y. Tak czy inaczej WoW jest naprawdę wspaniałą inwestycją.
Cudzoziemiec
A ja sobie WoWinguje ;ppppp. Ludzie sory, że tak pisze ale nie rozumiem jak można grać w tibie. Przecież macie do dyspozycji tyle fajnych MMO a wy Tibie wybieracie...... Jak już nie chce się Wam za WoW'a płacić za Global to przecież prive jest. Mozna tez w GW nie wiem LA II . No co serva nie możecie znaleźć. ...... Ale nie ważne WoW i tak rządzi. I tak będzie zawsze............................
Rzeczywiście, niektórzy nie pociągną nowszych MMORPG'ów, ale przytłaczająca większość Tibijczyków uważa, że inne gry są lewe. I jak tu takich nawrócić?
Cudzoziemiec
A ja gram sobie w WoW'a i sie z tego powodu bardzo ciesze ))))))))))))))))))))))))))))
No, no też se grałem na privie, ale z moim kompem; 1700MHz, 256 RAMu, Grafa 64 MB, net 512kb/s to porażka...
@Thamion
I tak wszędzie będą nuuby xD
Thamion kupuje WoWa ;p nawet mam już pracę ;p dobry ulotko nosiciel - "Będziesz sprawdzany więc nie obijaj się - Ołkej ;]"
Przesiedziałem chyba z półtorej godziny ;p potem dla zabicia czasu dałem ulotki jakimś staruszkom. I jest gitara ^^