Just a project...
No coś tam miał, ale teraz wymyśliłem taką fajoską metode że mucha nie siada, napisze chyba jutro bo dziś mi się nie chce, teraz trochę ASM męczę (teoria)
Ja 17:18:03
dzieje sie cos z rp? czy masz info?
Tarlos 17:18:23
no dzieje dzieje
Tarlos 17:18:28
ostatnie poprawki ;p
Tarlos 17:18:39
i mega beta bedzie
Ja 17:20:17
ironia czy rl
Ja 17:20:17
?
Ja 17:20:22
powaznie powiedz
Tarlos 17:20:46
no pelna powaga kolej
Tarlos 17:20:49
koles*
Ja 17:21:24
zdajesz sobie sprawe z tego ze juz umieszczam to na forum?
Ja 17:21:30
i przy okazji sie z ciebie posmiejemy
Ja 17:21:32
?
Tarlos 17:22:14
mozesz mnie cmoknac <dupa>
Ja 17:22:15
no
Ja 17:22:21
z checia
Ja 17:22:22
potem
Dodam jeszcze, że Tarlos to nob ot tak i dla zasady.
... Ale żenua. Swoją drogą umieszczanie prywatnj korespondencji blablabla, jest chyba niezgodne z egulaminem. Pewien nie jestem, a nie chce i się sprawdzać.
Bądź co bądź fajnie, że już ts będzie...
@Kuli
i kogo ty kurwa z siebie robisz? ciekawe co ty byś napisał" wez typie zapomnij juz o tym projekt upada i gry nei bedzie" ? Weź wogole po chuj to tu umieściles.... jakbym mial tu moje rozmowy z toba wrzucic, to dopiero byśmy sie pośmiali...
Führer projektu
podobno juz napisal tylko cos krzaczkuje grafa i miales pomoc?
Caddie jak masz miesiączke to łaskawie stul pysk i się nie wypowiadaj. Z tymi nerwami to kurwa pod łóżko bo coś ostatnio widze, że masz do mnie jakieś uprzedzenia. Co ja z siebie robie? Tarlos czy ty wiesz o co mu chodzi? Albo Kawior? Daje tutaj info z "góry" (Tarlos i góra hrhrhrhr) a ty jak zwykle wyjeżdżasz na mnie z mordą. Pierdole, nie będę pracował w takich warunkach. I tak, daj rozmowy ze mną, będzie kurde mole ubaw po pachy! Jejeee, tato jak będę duży to też chcę być taki poważny i krzyczący na innych za byle gówno jak Caddie!!1 (No i mądry wszystko wiedzący ofc zapomniałem dodać)
Nie lubie flame war więc to mój ostatni brzydki post do ciebie. Jak masz wonty to solo we trzech i na pw.