Just a project...
Mje tam to bawi. Ale osobiście jestem za dżwiękiem. Ale nich nie będzie tak, że róg jest słyszalny doskonale w każdej dziurze w mieście. Niech tylko ci najbliżej go usłyszą.
Dlaczego uważasz, że to miało być śmieszne? Ja przynajmniej daje jakieś bezsensowne gówna ;x a reszta... Poprostu gówna :< (czyt. nic)
A tak wogóle to nie są gówna, tylko metafory z delikatnym przesłaniem, jakbyś był monydrzejszy to byś zrozumiał.
Ostatnio edytowany przez Kulikos (2007-04-25 12:06:36)
Führer projektu
nie klucic mi sie, bo moja madros ci tak was przycmiewa
No w końcu ktoś mnie docenił...
Waćpanowie, aż hadko słuchać tego. Odpuście. (ale szpanerskie słownictwo, nie?)
*Pierwszy wyciąga ręke do Kadiego*
Pseplasam, jus nie bendem mondry
Więc jak, ikonka rogu, mniej więcej 32x32 w lewym górnym rogu oraz komunikat w stylu "Bracia, do broni! Bezlitosne Tarlosy napadają na miasto!". W zależności od sytuacji i miejsca. I mam nadzieje, że to my jako mistrzowie gry będziemy decydować kiedy, gdzie i co zaatakuje. W Tibii najazdy są losowe, gm nie mają na nie żadnego wpływu.
dobra, wyłączam się z dyskusji jak na razie piszemy grę, jak rp ODPALI to wtedy będzie można myśleć dalej xD
To w końcu w RP będzie głos? Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam... Będzie słychać kroki na posadzce itd? A co jak w "DP" będzie 20 osób i ich kroki będą się mieszać, do tego ktoś będzie dla zabawy bił butelki, śpierwał, grał na lutni.... Chaos totalny ;/