Just a project...
Chłop
Wpisujcie tutaj wszystko co jest wam znane o tej grze.
Wpisujcie co byście z kreowali tam lub co chętnie byście zobaczyli - jak i informacje jaki o tym posiadacie ;]
Zbanowany
Jeszcze nie wyszła? Słyszałem o niej jeszcze jakiś dobry rok temu. Gra zapowiada się świetnie, ale kiedy wyjdzie... Tego już nie wiemy ;p
Caddie napisał:
Oj dużo wiem ;p, jeszcze sporo pracy przed nami ;p gdyby wszyscy wzieli sie ostro za to co umieją najlepiej już byśmy pykali w rp
No, masz rację...
Chłop
Ma wyjść 11.10.07 na świat - jak macie jakieś zdjęcia z jakiś stron albo filmy to wklejajcie je tutaj albo dawajcie linki
Chłop
ToniX napisał:
W Polsce pewnie w 2009 ;/ xD
z tego co ja wiem do polski ma wyjść jakiś 2/3 tygodnie później. Nawet w wywiadzie powiedział że giery będą po różnych językach i zaczął wymieniać ( min. wymienił Polskę )
@up
No właśnie ostatnio słyszę że niektóre znane firmy będą wydawać gry po polsku
Czyli w końcu coś dla nich znaczymy
Rozmawiałem o tym z kumplem i ten powiedział mi, że aby ukończyć grę w pełni potrzeba 50 lat... Prawda czy fałsz? Ogólnie najbardziej podoba mi się faza organizmu... Reszta będzie ciekawa, ale nie ma to jak za punkty DNA zbudować sobie Tarlosa :>
Chłop
Ja jestem ciekawy czy będzie coś w stylu kompani - czy tylko taki styl dowolny ;p
Hmm... a jakieś porządne misje było by tam trudno zrobić (Zjedz 66,6 jedno komórkowców ? O.o) bynajmniej mi się tak wydaje
Co do wydania to ja bym wolał żeby wyszło jakiś miesiąc później do polski - bo by wydali gre z łatkami bez zbędnych bugów...
Off top: czemu takie małe avatary muszą być (60x60) ?
Ostatnio edytowany przez TorogMastahVelrock (2007-03-24 11:44:07)