Just a project...
Haha, widzę że moja cenzura działa idealnie
A tak szczerze to zabijam Tibią czas ;p <zdrajca jestem>
Mam 45 master sorkerera na Selenie oczywiście nie daje nicku bo mnie zhancicie.
@Down:
A chcesz bana? <joke> xD
Grałem, pkowalem, kradlem, oszukiwalem, blokowalem, lurowalem, werbowalem i dobrze sie bawilem dopuki- mnei to gowno wciagnelo, interesowalo mnei tylko to, gadalem tylko o tym, wkoncu przestalem odszedlem z dumą i honorem, w wielkiej chwale zabijałem przeciwnikow, wiernych mi broniłem i tak smtętną te gre skończyłem.
huhu
Ta gra wciąga. Poświęcasz dużo pracy aby twoja postać była joł, padasz tracisz dużo... Twórcy tej gry nieźle sobie to obmyślili. Poprostu aż ocieka komercją ^^
Do tego przeprełniona idiotami pokroju marchewek, daxa którzy tylko psują grę innym...
@up
Nom trzeba to przyznać.
U mojego kolesia CAłA RODZINA GRA W TIBIę (mama i tata) WłąCZNIE Z NIM.
On normalnie żyje Tibią; np. jak zgubi bluzę czy coś to mówi: "Gdzie moje eq?" albo "Oddawaj moje GP!!!" i tym podobne. Tibia zrobiła z niego debila xD
Ale ogólnie spox jest
Eee... Nie bijcie mnie... Gram w tibię xD Póki nasze(wasze?) rp nie wyjdzie, gram w to gówno. Grałem w guild wars to na RP patrzyłem z litością i politowaniem(to chyba jedno i to samo ale dobra xD), a teraz mam do czego porównać ^^ Jak gram w tibię i myślę o RP to wiem, że to będzie super! Jak gram w Guild Wars i myslę o RP to myślę, że to gówno - Tibia 2. Dlatego dalem konto GW kuzynowi xD
Ostatnio edytowany przez Wardi (2007-03-21 17:28:37)
http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4
Bez komentarza...
A jak tak będzie z RP-owcami? xD
Ostatnio edytowany przez ToniX (2007-03-21 18:52:00)
Przykład idiotyzmu i wykształcenia większości tibijczyków, dziś chciałem kupić od typa k arma:
Ja(46): Hi, do u sell k arm for 4k?
Typ(40 i to jeszcze pacc): pl?
Ja: Niet, ich bin br und swe, sometimes rus, nevah pl
Typ: pl?
Ja(najprościej jak potrafiłem): k arm 4k?
Typ: Yes, k arm for 4k, pl?
Ja: Ok, i buy, where are u?
Typ: If pl i buy!
Zakończyło się tym że typa zacząłem tłuc -.-
HAAAAHAHAHHA, RYJ SE OBIŁEM, Z KRZESŁA SPADŁEM JAK WYWIAD OGLĄDAŁEM, ihihihihahaa, taka beka to jest de best
Van napisał:
Przykład idiotyzmu i wykształcenia większości tibijczyków, dziś chciałem kupić od typa k arma:
Ja(46): Hi, do u sell k arm for 4k?
Typ(40 i to jeszcze pacc): pl?
Ja: Niet, ich bin br und swe, sometimes rus, nevah pl
Typ: pl?
Ja(najprościej jak potrafiłem): k arm 4k?
Typ: Yes, k arm for 4k, pl?
Ja: Ok, i buy, where are u?
Typ: If pl i buy!
Zakończyło się tym że typa zacząłem tłuc -.-
HAAAAHAHAHHA, RYJ SE OBIŁEM, Z KRZESŁA SPADŁEM JAK WYWIAD OGLĄDAŁEM, ihihihihahaa, taka beka to jest de best
PRZESADA... xD
"(...) O Panie... Panie GM-ie ... daj mi LEVELE!!!"
HAHAHA
To jest zamocne...
Ostatnio edytowany przez ToniX (2007-03-21 21:42:21)