Just a project...
Chłop
Gobliny roxior "Jesteś moim tatusiem ?" "Nie uciekajcie jesteśmy przyjaciółmi!" "Przybywamy w pokoju !" "ZA wszystkim moich fumfli!" xD
Gobliny to technolodzy i samobójcy Mi tak samo się kojarzy jak Kulikosowi ;] - Wybuchy i proch = gobos
A co byściepowiedzieli na postać Śmierci w grze? Śmierci jako osoby, Teamera konkretnie rzecz ujmując. Po śmierci gracza czasami mógłby on spotkać się ze Śmiercią (ja w tej roli widzę Kulikosa, ew. Tarlosa) przez 1-2 minuty.
Czyli , że jak? Losowo wedle zachcianki ktos padnie i zamiast odradzac sie w swiatyni spotyka sie w "piekle" ze smiercia. Wdają sie w pogawendke i jezeli smierci gracz wyda sie wartosciowy to daruje mu życie i owy gracz nic nie traci?
Chodzi o to, że jak Śmierć jest nie zajęta, to przychodzi do tego, kto umarł. No i gracz może pogadać o czym tam chce z Teamerem. Ale to by dodało grze klimatu.
Tarlos byłby Śmiercią mroczną i poważną, a Kuli zabawną i hardcorową
Hmm ciekawy pomysł...
Faktycznie dodało by to pewnego klimatu grze, był by to swego rodzaju prestiż (oczywiście dla tego kogo to spotka) i urozmaicenie gry...
Osobiście widział bym w tej roli Tarlosa, zawsze wydawał mi sie być taki mroczny ^^
Ostatnio edytowany przez Drakon (2007-04-11 10:00:59)
Chłop
A jakaś pamiątka po spotkaniu z śmiercią będzie np. Dłoń śmierci jak daje się uścisk na pożegnanie xD
Proponuję jakąś np. bliznę na przedramieniu czy inny klimatyczny duperel. Żeby niekoniecznie to było widać.
Führer projektu
Popatrz do galerii na fotki teamerow, nawet nie gryze
@Thamion
Dobry pomysł, ale nie wiem dlaczego miało by to być niewidoczne...
Mugł by to być jakiś ciekawy dodatek do wyglądu postaci.
@Tarlos
Nie, nie gryziesz, ale sie patrzysz jak głodny na żarcie <joke>
A tak w temacie galerii. umieszczacie tam tylko foty teamerów?
Ostatnio edytowany przez Drakon (2007-04-11 15:08:06)
Ale co by to mogło być? Piórko czarne do kapelusza? Za małe, nie policzysz. A jak będzie załóżmy 20? To wtedy dopiero będzie... Ja sądze, że to powinno być coś, co można by zobaczyć dając "look" i to tylkowtedy, jak się blisko podejdzie.