Just a project...
Witam!
Tworzeniem stron internetowych zajmuję się od dawna. Nigdy jednak nie wypowiadałem się na forach gdyż uważałem to za stratę czasu. Teraz chciałbym przedstawić moją ofertę dla RP_online:
-Zmiana grafiki strony głównej (nowy lay)
-Zakodowanie w xHTML, CSS, w przyszłości może PHP i MySQL
-Zmiana forum, gdyż to jest "denne" (darmowy portal, darmowy skin, darmowy skrypt)
-Znalezienie sponsora na porżądny serwer. Republika.pl nim nie jest.
-Pomoc w aktualizacji serwisu.
Kontakt: PW, endquoter[małpa]gmail.com, GG: 5158646
Pozdrawiam!
No więc, obsługa skryptów php i mysqla jest wymagana (logowanie, zarządzanie kontem)
Nie używamy już republiki jeżeli nie zauważyłeś ;]
Aktualna strona to po prostu punportal postawiony na pun.pl
Mówiąc o "sponsorze" miałeś chyba na myśli hostera
Chodzi nam raczej o napisanie strony od zera, forum również od 0 lub przystosowanie phpBB jako moduł strony ;]
EndQuoter otrzymał próbę (ma stworzyć stronkę) zobaczymy jak mu to wyjdzie
Panowie:
-Czy znam Javę?
-Znam
Tak jak napisał kolega na górze: doszedłem na próbę. Zabieram się za stronę.
Mówiąc o sponsorze miałem na myśli: osobę, która opłaci nam serwer na stronę i forum. Skryptem forum NIE BĘDZIE phpBB a myBB - podobny do IPB (płatnego skryptu forum), szybszego od wszystkiego co darmowe, i łątwe w obsłudze forum.
Führer projektu
za banner jest 21$$ a od 100 wyplacaja
ahahaha, trzeba było mówić od razu to byśmy nie klikali ;]
Sory za spam.
-Nowe forum zostało w 80% skończone. Trwają prace nad skinem. Narazie dałem tylko logo.
-Prosze o rejestrację i pisanie postów na: rponline.xed.pl/forums.
-Forum jest w języku angielskim tak jak życzył sobie tego Van. Jutro wgram spolszczenie więc będzie wybór między 2 językami.
-Administratorów proszę o zmiane przekorowania rp-online.prv.pl na rponline.xed.pl/forums.
-Kontakt ze mną ma Van.
Strona jest, potwierdzam, jakby co. Ale większość działów nie będzie w użytku, bo dotyczą itemów itp...
ale forum to mimochodem, niepotrzebne narazie ;]
pisz te skrypty php, ucz się
Podanie odrzucone.
Niedostateczne umiejętności.