Just a project...
Wogóle wy wszyscy jacyś niegościnni jesteście. Bez urazy, ale zachowujecie sie jak wielkie pro, którzy z laika ponabijają sie ile wlezie, a potem jeszcze oblejecie go moczem na pożegnanie ;x
Wiecie, pewnie gadam tak tylko dlatego, że nie ma jak ponabijać się z ludzi będąc scenarzystą, bo niby co? "Hehe, rozpierdoliłem się, ty nie masz wyobraźni" szlag =.= też chcę się z kogoś ponabijać... Ale jak narazie trzymam stronę Cacussa. Nie krzyczcie tak bo zrobi się nieprzyjemnie. Pls?
Kurna, czas znowu się zgodzić z Kulim. Pierwsze wrażenie miałem negatywne (przez tibiomena w avatarze) ale głupi to on(a?) nie jest.
Cacuss napisał:
Fajnie ze cie rozpierdolil? Czemu?
Bo odpowiedzialem poprawnie na pytanie?
- to tez cie rozpierdoli?
Nie odpowiedziałeś poprawnie, tzn w Twoim rozumowaniu tak, ale tamto mówił programista i mówił o innym sensie jego "istnienia".
Kulikos, nikt tu nie krzyczy, ja mu odpisałem, że nie o to chodzi, chyba w uświadomieniu komuś czegoś nie ma nic złego (powiedział bym, że to Cacuss krzyczał w swoim poście zaraz za moim), a ten dalej pisze bzdury i jeszcze wyraża opinie, że "zaimplementowanie tego nie jest trudne" - caaały długi post na temat którego nie obczaja....
Ostatnio edytowany przez T72 (2007-05-17 10:24:30)
Aczkolwiek wydaje mi się, że to nasze forum jst zbyt... hermetyczne? Od razu przypomniał mi się Hydragorn. Naprawdę, cholernie mądry koleś, ale zniechęcił się do nas właśnie przez ten nasz brak akceptacji dla "nowych". Cza siem nat tym zastanooowic.
Nie powiedziałem że Casuss tylko tekst
Bo ja naprawdę dostałem ataku histerycznego śmiechu
I wcale nie stwierdzam na tej podstawie że jest głupi!
@Van Aha
Ale teraz już abstrahując od Cassusa, to należałoby się na ten temat naprawdę zastanowić.
Błyskotliwe czy przemądrzałe?
@Up:
Takim rozumowaniem to ja głosuje za zbanowaniem Ciebie, jestem wybitnie ZA, a nawet przeciw!!!
I tym oto postem proszę o zakończenie dyskusji na temat Casussa i języka skryptowego
@Down:
Ots jest na skryptach lua+(najczęściej) baza danych xml
PS: Są gry które używają javascripta, są to niektóre gry w stylu ogame (w oknie przeglądarki)