Just a project...
Führer projektu
Moze jakies CV, kim jestes, co wiesz, potrafisz itd. :> Mozliwosc zawsze jest.
Führer projektu
cos juz masz w swoim dorobku?
Umm, moje zdanie jest takie:
Przydałbyś się nam napewno, ale narazie nie możemy się zorganizować we 3 w zespole programistów, więc aktualnie Ciebie byśmy nie przyjeli, ale niedługo...
No i jest jeszcze problem taki że 2 programistów (Ja i Maro) mieszka w Gdańsku i mamy opcje spotkania się w rl co jest bardzo przydatne w takich projektach, a do Kawiora mamy kilkaset kilometrów co już sprawia trudność ;]
Najpierw musimy się zorganizować, zrobić listę rzeczy do zakodzenia, potem zastanowimy się nad ew. rekrutacją.
Na razie Ciebie przyjąć nie możemy :<
przepraszam bardzo, bo ja oferowalem swoja pomoc juz w lutym tamtego roku, ale jak nie to nie
Tarlos napisał:
cos juz masz w swoim dorobku?
kiedys trzeba zaczac brac udzial w czyms wiekszym
Ostatnio edytowany przez Lucani (2007-04-18 14:19:05)
Führer projektu
Spokojnie nic na lapu capu, ale wiesz jakis przyklad twoich umiejetnosci by sie przydal, tak to kazdy moze powiedziec ze umie kodowac :>
Temat sprzed miesiąca, jeśli gościa zbyliście wątpię aby wrócił. A co do pytania na temat języka w jakim gra jest robiona, to czy jest to czyste Delphi czy też może przy użyciu jakichś dodatkowych modułów lub komponentów (takich jak np. Omega, DelphiX)? Wiem, że Wasz naczelny (bodajże Kawior się zwie) nie udziela informacji dogłębniej związanych z samym pisaniem gry, ale nie jest to chyba jakaś większa tajemnica
Był Delphix, teraz Omega, a Ty na miejscu Kawiora pisałbyś od 0 engine graficzny?
@Up:
Już usunąłem posta, nie wiem co mi jabneło ^.^